Okulumuz Hakkında

Karasu Anaokulu
Yalı Mahallesi Barbaros Cad No63 Yalı Ortaokulu Arkası Karasu /SAKARYA
02647184799
02647184799
https://karasuanaokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

İçinde bulunduğumuz bilgi çağında eğitim alanındaki her türlü yeniliklere öncülük ederek; yaşama saygılı, ulusal ve evrensel değerleri özümsemiş, kendini tanıyan, sorunlara çok yönlü bakan okumayı-araştırmayı, sorgulamayı alışkanlık edinen, doğru düşünen, kendini sürekli yenileyen ve geliştiren, özgür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, bilimi sadece alıp kullanan değil, üreten ve öğrenmeyi bilen bireylerin yetişmesini sağlamaktır.

MİSYON

Ülkemize, kendine güvenen, kendi başına karar verebilen, öğrenme isteği duyan, yaratıcı, aklın ve bilimin ışığında kendini tanıyan, meraklı, aktif, neşeli ve saygı, sevgi, hoşgörü, dostluk, barış ve evrensel kardeşlik ruhu içinde paylaşmayı öğrenen bireyler kazandırmaktır.

BAŞARILAR

Öğretmen :11
Öğrenci :455
Derslik :4
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3153
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Öğretim Şekli

İKİLİ ÖĞRETİM

Ders Başlama ve Bitiş

SABAHÇE : 08.00-13.00 ÖĞLECİ : 13.00-18,00

YABANCIDIL

Isınma Şekli

DOĞALGAZ

Servis Bilgisi

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İLÇE MERKEZİNDE

Yerleşim Yeri Bilgisi

İlçemiz Sakarya´nın kuzeyinde, Karadeniz Sahilinde bulunan doğası, yeşili , denizi ve gezi-dinlenme yerleri ile yıldızı parlayan; son zamanlarda hızlı bir sanayi bölgesi olma yolunda ilerleyen,ülkemizin büyümeye en açık ilçelerinden birisidir. Kış aylarında 30-40 bin, yaz aylarında ise günlük gidiş-gelişlerle birlikte 150-200 bine ulaşan nüfusuyla çok hareketli ve canlı bir yerleşim merkezidir.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları